MENU

Hvem er jeg, og hvad
kan jeg tilbyde?

Efter mange gode år som grafisk designer hos fx, Bonnier på magasinet I Form, sprang jeg ud som selvstændig i 2000. I 2015 blev Pernille ansat som 2. års mediegrafikerelev. To spændende, lærerige og gode år for os begge. Nu er jeg mig selv igen, da Pernille efter endt uddannelse er draget videre til et fantastisk job hos en af husets store kunder.

Jeg har 30 år på bagen i branchen – og har stylet, designet, layoutet og rentegnet stort set alt, der kan trykkes. Jeg er nok lidt af en print-nørd. Jeg elsker duften af tryksværte, og bliver lykkelig, når øjet falder på en smukt placeret pagina, eller en modig billedebeskæring. Jeg tænker klassisk og holdbart, og er ikke nogen design-krukke – men tror til gengæld fuldt og fast på, at godt design underbygger indholdet fremfor at overskygge det. Jeg arbejder hurtigt, intuitivt og målrettet med alle opgaver, har stærk billede- og farveforståelse. Jeg tager ejerskab, involverer mig i indholdet, og kommer med input og ideer – også selvom jeg ikke bliver spurgt. Jeg kan simpelthen ikke lade være.

Med mange års erfaring i bagagen, har jeg udviklet et sikkert øje for trends, farver og stil, og forstår at mixe tidsvarende og moderne stil med klassisk design, der holder. Selvom hjertet banker hårdt for print, er forholdet til digitalt design ikke mindre stærkt af den grund. Og grafisk indhold til bannere, Facebook-opslag, nyhedsbreve etc. får lige så meget kreativ opmærksomhed som alt andet. Mit engagement er lige stærkt, hvad enten det drejer sig om den lokale gymnastikforening eller det store bladhus. Ingen opgave er for lille, men er den omvendt for stor, har jeg allieret mig med en masse dygtige samarbejdspartnere og leverandører – primært indenfor tekst- og projektstyring, samt programmering og CMS, men selvfølgelig også inden for prepress og tryk. Jeg holder til i Frederikssund, men er der for travlt i den grafiske afdeling – er der ferie, sygdom eller det, der er værre – så ring til mig. Jeg rykker ud, når der er pres på – også i bogstavligste forstand.

Lotte Rask

Grafisk designer / indehaver


lotte@raskgrafiskdesign.dk

40 10 34 42

LinkedIn: lotterask


Digitalt

Design af bannere, billeder og grafik – til web, facebook og nyhedsbreve – er bare lidt af det, jeg kan tilbyde.

Se eksempel

Print

Brochurer, flyers, plakater, roll-ups, og diverse pos-materiale etc. er i trygge hænder hos mig. Fra idé til færdig, velduftende tryksag.

Se eksempel

Layout

Design skal understøtte indholdet, ikke overskygge det. Dét er min holdning til magasin- og bladdesign. Jeg har masser af erfaring!

Se eksempel

Identitet

Øje for streg, form og farver. Jeg hjælper gerne med logo-design, ikoner og diverse illustrationer.

Se eksempel