MENU

Hvad siger kunderne?

"Vi fik anbefalet Rask Grafisk Design, da vi skulle have nyt udtryk til Danmarks Læringsfestival. Der gås til opgaven med god energi, og og med masser af kompetence. Processen med at lande nyt logo, web design og magasin layout, har været en kreativ rejse, hvor Rask Grafisk Design har budt ind med holdninger og kvalificerede løsninger – det hele med festivalens sjæl intakt!"

– Claus Aarøe, Specialkonsulent og Projektleder, Danmarks Læringsfestival

"Vi har mange gange gjort brug af Rask Grafisk Design, og har hver gang nydt stor glæde af det dejlige væsen med smittende livsglæde, kreativitet og faglige kompetencer. Når Lotte er i huset, er det som om, at kreativiteten lige får et løft, ideerne bliver hurtigt kastet op, men lige så hurtigt grebet, og der går ikke mange minutter før hun griber papir og pen, for hurtigt at lave et par streger og illustrere om det er den vej vi skal gå! Rask Grafisk Design er en fantastisk sparingspartner, altid med masser af kreativitet og god energi, arbejder fokuseret og målrettet og leverer altid fantastiske resultater, som vi som firma er stolte af, at lægge navn til."

– Lotte Jensen, Grafiker, Top-Toy

"Lotte Rask er en dynamisk, intelligent partner, der aldrig giver sin opdragsgiver ro – med mindre det er fortjent. Jeg har i årevis haft den ære og fornøjelse at arbejde sammen med Rask Grafisk Design, og jeg håber, partnerskabet fortsætter i mange år endnu. Jeg kan kun anbefale Lotte Rask til alle andre, der vil have en professionel grafiker i arsenalet. Det betaler sig."

– Christian W. Larsen, tidligere chefredaktør, Bladet Markedsføring

"Rask Grafisk Design har leveret grafiske ydelser til Dansk Markedsføring igennem en årrække. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og kan anbefale Rask Grafisk Design til opgaver som eksempelvis bladlayout, brochurer, annoncer og bannerproduktion."

– Thomas Wahl, Direktør, Dansk Markedsføring

"Vi har gennem de sidste 8 år været glade for vores samarbejde med Lotte Rask, der med sin særlige kreative evne har formået at skabe et flot magasin til hver udgivelse. Lotte er en fantastisk samarbejdspartner, der både er pligtopfyldende og ihærdig. Vi kan kun give varmeste anbefalinger videre."

– Bonnie Jensen, Redaktør, Børn & Fritid

"Rask Grafisk Design arbejder hurtigt og professionelt. De er nemme at kommunikere med, og det er ikke nødvendigt at forklare alt ned i mindste detalje. Vi glæder os til at samarbejde med dem fremover."

– Laya Lykke, Netværkssekretær